SİVAS / MERKEZ - Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu okulumuz konferans salonunda yapıldı. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyoruz. Kuruldan sonra Velilerimiz ile öğretmenlerimiz bir araya geldi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde okulumuzda düzenlenen programda terör Gazisi Mehmet GÜLMEZ'i ağırladık. Gazimiz "Şehitlik ve Gazilik" üzerine ve ülkemizin karşı karşıya olduğu içi ve dış tehlikelerle ilgili konuşma yaparak, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürümüz Bilal POLAT'in kendisine plaket takdim etmesi ile programımız tamamlandı. Gazimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Eyl

Mevlid Kandili sebebiyle okulumuz öğrencileri tarafından Ensar Camiinde Kandil programı düzenlendi.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası sebebiyle okulumda Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hüseyin YILMAZ ı misafir ettik. "Hz Muhammed(SAV) ve İstikamet" konulu sohbeti öğrencilerimizz tarafından ilgi ile takip edildi. Kendisine bu güzel sohbet için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.