SİVAS / MERKEZ - Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

May

Sınavlara ve hayatın getirdiği zorluklara hazırlanırken, her birinize inancımız tam. Müdürümüzün sözleriyle, "Her zorluğun üstesinden gelmek için içinizdeki kuvveti ve azmi kullanın. Sizler, kendi kaderinizi yazacak cesarete sahipsiniz." Mezuniyete az kaldı, ama bilin ki bu sadece başlangıç. Hayallerinize doğru emin adımlarla ilerlemenizi diliyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz!

Şbt

Sınav Soru Rehberliği Dkoküman Paylaşımı.

Şbt

Meslek tanıtma söyleşileri kapsamında ilk olarak 4 Eylül Camii İmam Hatibi Nuh BÜLBÜL'ü misafir ettik. Nuh hocamıza samimi ortamda geçen söyleşisinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

TYT -AYT ile ilgili tanıtım afişleri, konu dağılımlaarı ve deneme takip çizelgesi.

Ekm

Hedef YKS projesi kapsamında 12.sınıf öğrencilerine yönelik seviye tespit sınavı gerçekleştirildi.