SİVAS / MERKEZ - Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzda Dart Turnuvası düzenlendi. Öğrenciler hem eğlendiler hem de rekabet ettiler.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Program kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferinin anlam ve önemi hakkınmda Okul Müdür Başyardımcımız Mahmut KINIK konuşma yaptı. Programın devamında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma günü ile ilgili şiirler okundu ve videolar izlendi

Mrt

Hedef Sağlıklı Yaşam kapsamında bugün okulumuzda Diyetisyen Keziban Yıldırım ı konut ettik. Sağlıklı ve dengeli beslenme hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Keziban Yıldırım a okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Milat gazetesi köşe yazarı ve yazar Süleyman Ceran Filistin Meslesi ile ilgili bir konferans verdi. Kendisine bu güzel sunum için okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Sivas İl Müftülüğünden Din Hizmetleri Uzmanı Adem DOĞAN okulumuzda Kudüs konulu seminer verdi. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Meslek Tanıtma Söyleşileri kapsamında ilk olarak 4 Eylül Camii İmam Hatibi Nuh BÜLBÜL ü misafir ettik. Öğrencilerimize imamlık mesleği hakkında bilgilendirme yapan, öğrencileimizin sorularını cevaplayan Nuh hocamıza samimi bir ortamda geçen söyleşisinden dolayı teşekkur ederiz.

Ara

Anadolu İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

01.12.2023 17:0 125

Okulumuz koordinatörlüğünde  gerçekleştirilen Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında Genç Sada Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması programına, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener'de katıldı. 12 öğrencimizin yarıştığı programda, öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirdi. Kaybedeni olmayan yarışmada, Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencimiz Omaru Bamba, il birincisi olarak yapılacak bölge finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Yarışma İkincisi Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Yurt, üçüncüsü de Divriği Hüsnü Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mirza Kendir oldu.  Yarışmaya katılan öğrencilerimize hediye takdimi ile program sona erdi.

Kas

Öğretmenler günü programimiz okul konferans salonunda yapıldı. Öğretmenlerimiz eğlenceli vakit geçirdiği programda emeği geçen ogretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda ÇEDES Kapsamında Kasım ayı değeri olan sorumluluk bilinci çerçevesinde işgal altında bulunan Filistin halkı yararına yardım kermesi düzenlenmiştir.Başta velilerimiz olmak üzere öğretmen,öğrenci ve tüm çalışanlarımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda yapılan program ile anıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde ilimiz Ulu Camiinde İl müftülüğü ile  Şehit ve Gazilerimiz için ortaklaşa düzenlenen Mevlid Programına okulumuz ilahi grubu katılmıştır. Programda bir birinden güzel ilahiler seslendiren ilahi grubumuza halkımızın ilgisi büyük olmuştur.

Ekm

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü Hedef projesi kapsamında cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama programı çerçevesinde okulumuz konferans salonunda kutlama programı gerçekleştirilmiştir. Okul müdürü Bilal Polat’ın günün anlam önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı öğrencilerin okuduğu cumhuriyet şiirleri, oratoryo müzik dinletisi ile devam etmiştir. Bayrağımız ve Cumhuriyet temalı balonlarla oluşturulan hatıra köşesinde öğretmen ve öğrenciler fotoğraf çekinerek günün önemini kalıcı hale getirmişlerdir. Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu okulumuz konferans salonunda yapıldı. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyoruz. Kuruldan sonra Velilerimiz ile öğretmenlerimiz bir araya geldi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde okulumuzda düzenlenen programda terör Gazisi Mehmet GÜLMEZ'i ağırladık. Gazimiz "Şehitlik ve Gazilik" üzerine ve ülkemizin karşı karşıya olduğu içi ve dış tehlikelerle ilgili konuşma yaparak, öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürümüz Bilal POLAT'in kendisine plaket takdim etmesi ile programımız tamamlandı. Gazimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Eyl

Mevlid Kandili sebebiyle okulumuz öğrencileri tarafından Ensar Camiinde Kandil programı düzenlendi.