SİVAS / MERKEZ - Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi

Emek mah. Başarı Sk. No2 Merkez/SİVAS
Vizyon
Türk eğitim sisteminin hedefleri doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en değerli kaynağımız olan çocuklarımızı; milli değerleri benimsemiş ülkesine ve büyüklerine karşı görev ve sorumluluklarını bilen,insan hak ve özgürlklerine saygılı, demokrasiyi özümsemiş sahip olacağı bilgi birikim ve sorumlulugunu üzerine alabilen doğru etkili kararlar alan değişime açık kendini sürekli yenileyen birlikte çalışmayı ve paylaşmayı ilke edinmiş kendisinin ve içinde yaşadığı toplumun mutluluğunun artması için çaba gösteren insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Kendisiyle ve çevresiyle sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış özgüveni tam sorumluluk alabilen teknoloji ile barışık üretken araştırma ve öğrenmeye meraklı topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2016-2017 OKULLAR ARASI SATRANÇ İL TURNUVASI İL BİRİNCİLİĞİ 2016-2017 OKULLAR ARASI VOLEYBOL İL TURNUVASI İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ
Yatakhane Koğuşu :27
Öğretim Şekli :TEKLİ
08:00 12:00 ÖĞLE ARASI 13:00 15:20
İNGİLİZCE ARAPÇA
110 KAPASİTELİ PANSİYONUMUZ
SERVİS
AKADEMİ TUR
Emek mah. Başarı Sk. No2 Merkez/SİVAS
4 KM
SATRANÇ, VOLEYBOL, FUTBOL, MASA TENİSİ
Diğer Hususlar
2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında faaliyete başlamıştır. Önce Abdussamed Bal Anadolu İHL Okulunda karma eğitim yapılmakta iken kız ve erkek ayrımı sonucunda okulumuz erkek öğrencileri ayrı bir okula çıkarak yeni bir okul haline gelmiştir. Önceki ismi Şemsi Sivasi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak kurulan okul isim değişikliğine giderek Abdulhamid Han Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değişmiştir.